Type Here to Get Search Results !

Συμφωνίες, Κομμουνιστών και Γερμανών ΝΑΖΙ στην Ελλάδα


Σύμφωνα ΕΑΜ - ΕΛΑΣ με τους Γερμανούς Ναζί-Καπετάν Κίτσος (Κων/νος Τσοτάκης)


Ήταν όντως εχθροί οι Κομμουνιστές με τους Ναζί ή μήπως τα πράγματα δεν είναι όπως τα προπαγανδίζουν ολημερίς τα ΜΜΕ;

έγγραφα:


Το παραπάνω σύμφωνο το υπέγραψε ο Καπετάν Κίτσος (πραγματικό όνομα Κων/νος Τσοτάκης) με τον Γερμανό Ταγματάρχη Έριχ Φένσκε (το πραγματικό του όνομα αγνοείται) εις Λειβάδι την 1η Σεπτ. 1944.

Σημεία προσοχής:

α) Ο ΕΛΑΣ εγγυάται για την ζωή των Γερμανών Στρατιωτών που προσχώρησαν στις τάξεις του (ΚομμουνοΤσολιάδες;)

β) ότι οι ομάδες που θα επιτεθούν κατά των Γερμανών χαρακτηρίζονται "αντιλαϊκές" και "προδοτικές"... (σημ: πως και δεν χαρακτηρίζονται Φασιστικές-Ναζιστικές πάλι καλά...)


Ο Καπετάν Κίτσος (Κων/νος Τσοτάκης) που υπογράφει και σε αυτό το σύμφωνο ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής ΕΔΑ στην Καβάλα.


Εδώ έχουμε την συμφωνία του Σιάντου (ηγετικό στέλεχος ΚΚΕ) με την Γκεστάπο (Μυστική Υπηρεσία Γερμανών) όπου διαβάζουμε τα εξής:

«Ύστερα από διαπραγματεύσεις με τη Γερμανική Διοίκηση καταλήξαμε μαζί της σε συμφωνίες που θα πρέπει στο μέλλον να τις εφαρμόσουμε πιστά γιατί αυτό επιβάλλουν τα κομματικά μας συμφέροντα.

Σύμφωνα μ αυτές κάθε «σαμποτάζ» ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια μας ενάντια οπλιτών ή βαθμοφόρων του Στρατού Κατοχής θα γίνεται υστέρα από σχετικές υποδείξεις του αρχηγού της Γκεστάπο. Δώστε επομένως εντολή στις Αχτίδες να πάψουν στο εξής οι ξεκάρφωτες ενέργειες. Οπλισμός μας εξασφαλίστηκε αρκετός. Σαν υπεύθυνο για τη δουλειά αυτή ή Γερμανική Διοίκηση όρισε τον Ταγματάρχη Όττο του Β' Γραφείου. Ακόμα ανάλαβαν την υποχρέωση να μας ειδοποιούν για τα μπλόκα και τις συλλήψεις ώστε κανείς να μην υπάρχη κίνδυνος για τα μέλη της οργανώσεως μας. Παράλληλη υποχρέωση αναλάβαμε και μεις για την περίπτωση της αναχώρησης τους από την Ελλάδα. Κανένας δεν πρέπει να ενοχληθή.

ΑΘΗΝΑ 13/8/44
Ι. ΣΙΑΝΤΟΣ»

Σε αυτό το έγγραφο οι Κομμουνιστές του "Εθνικού" Απελευθερωτικού Μετώπου (ΕΑΜ) αναγνωρίζουν στους "συντρόφους" τους Αλβανούς την ύπαρξη "Τσαμουριάς" και προτρέπουν να εκκενωθούν τα εδάφη της Αλβανίας από τους Τσάμηδες και να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Να λοιπόν πόθεν οι σκέψεις των Αλβανών για την μεγάλη Αλβανία... θα μπορούσαν ποτέ οι Αλβανοί να διεκδικήσουν από την Ελλάδα εδάφη εάν δεν είχανε συμμάχους εντός των τειχών; δηλαδή κάποιους μέσα στην Ελλάδα; ή να το δούμε διαφορετικά, ποιος ο λόγος οι κομμουνιστές να θέλουν να δώσουν Ελληνικά εδάφη σε Αλβανούς, Σκοπιανούς, Βούλγαρους και Τούρκους με τέτοια λύσσα; γιατί δεν συμβαίνει το αντίθετο με τους εκεί Κομμουνιστές να θέλουν να δώσουν εδάφη στην Ελλάδα;

Εδώ κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί: όταν οι Κομμουνιστές λένε "Εθνικό" (Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο ) τι εννοούν ακριβώς με την λέξη αφού γι αυτούς είναι ρατσιστικό πράγμα το Ελληνικό "Έθνος";

"Οι εργάτες δεν έχουν πατρίδα. Δεν μπορεί να τους πάρεις αυτό που δεν έχουν. Αφού, όμως, το προλεταριάτο πρέπει κατ' αρχήν να κατακτήσει την πολιτική εξουσία, να ανυψωθεί σε εθνική τάξη[3], να συγκροτηθεί το ίδιο σαν έθνος, είναι και το ίδιο ακόμα εθνικό, αν και σε καμιά περίπτωση με την έννοια που δίνει η αστική τάξη"

Μαρξ, Μανιφέστο "Προλετάριοι και κομμουνιστές"

Οι Αριστεροί είχαν (και έχουν) σχολές προπαγάνδας στις οποίες "οι πρώτοι μεταξύ των ίσων" εκπαιδεύονταν άριστα επάνω στην ψυχολογία των μαζών, όταν λοιπόν έλεγαν τις λέξεις "Έθνος" ή "Πατρίδα" εννοούσαν άλλο πράγμα αλλά το απέκρυπταν. Με αυτόν τον μηχανισμό κατά την Γερμανική κατοχή κατάφεραν να παρασύρουν πολλούς καλοπροαίρετους οι οποίοι αγαπούσαν πράγματι την Ελλάδα, το Έθνος, την Πατρίδα και την Ελληνική Φυλή. Εν ολίγοις με την τεχνική αυτή τους προγραμμάτιζαν να πολεμούν προς το συμφέρον τρίτων χωρίς να έχουν επίγνωση τι ακριβώς έκαναν, νόμιζαν... απλώς νόμιζαν!

----------------------

Επειδή η σύγχυση είναι μεγάλη ας βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους. 

Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να ορίσουμε τις έννοιες για να ξέρουμε τι λέμε:

Fascism (Φασισμός) εκ του Fascio Di Combattimento ήταν το κόμμα που ίδρυσε ο Μπενίτο Μουσολίνι στην Ιταλία. Πριν ιδρύσει το κόμμα άνηκε στην αριστερότερη πτέρυγα του Σοσιαλιστικού κόμματος της Ιταλίας. Βασίστηκε επάνω στην Αριστερά και το knowhow της Κομμουνιστικής προπαγάνδας, πρόσθεσε εθνικιστικά στοιχεία και έφτιαξε τον Φασισμό. O Χίτλερ με τον Γκαίμπελς έχοντας επίσης το Εργατικό (ΣοσιαλοΑριστερό) Κόμμα βασιστήκανε στο δημιούργημα του Μουσολίνι και έφτιαξαν στην Γερμανία το Εθνικό-Σοσιαλιστικό κόμμα των Ναζί (εκ του Nationalsozialismus, National Socialism).

(βιβλιογραφία: Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Γ. Γεωργαλάς)

Ο Φασίστας λοιπόν είναι ο Ιταλός Εθνικιστής και Ναζιστής ο Γερμανός Εθνικιστής. Φασίστες και Ναζί ήρθαν εναντίον της Ελλάδος. Το ΌΧΙ το είπε ο Μεταξάς. Για την Ελλάδα πολέμησαν οι Έλληνες εθνικιστές. Μαθηματικώς λοιπόν ο Φασίστας με τον Έλληνα εθνικιστή είναι πράγματα εντελώς αντίθετα, ο Ναζιστής με τον Έλληνα εθνικιστή είναι πράγματα επίσης εντελώς αντίθετα διότι πολεμήσαμε εναντίον τους και πολέμησαν εναντίον μας, 1 + 1 = 2.

Συνεπώς όταν κάποιος υποστηρίζει την Ελλάδα είναι εντελώς άτοπο και παράλογο να αποκαλείται Φασίστας ή Ναζιστής.

Οι Αριστεροί κατά τον Β΄ Παγκόσμιο δεν πολέμησαν υπέρ της Ελλάδος (εφόσον δεν πιστεύουν σε σημαίες, πατρίδες, θρησκείες, σύνορα κτλ), πολέμησαν υπέρ του Κομμουνισμού (εφόσον πιστεύουν σε οικονομικές τάξεις και προλεταριάτο).

Επίσης γνωστά είναι και τα γράμματα Ζαχαριάδη (σχετικό άρθρο ΕΔΩ) τα οποία προέτρεπαν να ΜΗΝ πολεμήσουμε τους Φασίστες και να κάνουμε ότι έκαναν οι Βούλγαροι (ήταν σύμμαχοι του Άξονα).

Δείτε επίσης το άρθρο με τα στοιχεία της Συμφωνίας μεταξύ Χιτλερικής - Ναζιστικής Γερμανίας και Σταλινικής - Κομμουνιστικής Ρωσίας, την γνωστή συμφωνία Molotov - von Ribbentrop κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου για όσους δεν το γνωρίζουν κατέστρεψε τα όλα τα αρχεία για τον ΣυμμοριτοΠόλεμο για να μην υπάρχουν αποδείξεις για τον πραγματικό τους ρόλο, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να καταστρέψει τα πάντα. Η επαλήθευση των παραπάνω αρχείων βρίσκεται σε κάποιες εκδόσεις Διεύθυνσης Ιστορίας Στρατού και συγκεκριμένα στο παρακάτω βιβλίο στην σελίδα 293


https://www.knossopolis.com

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Total Pageviews