Type Here to Get Search Results !

Η μονόπλευρη μάχη ανάμεσα στο Θεό και το Θεό


Η πρώτη έκρηξη μιας αμερικανικής βόμβας υδρογόνου «το φως του ήλιου που εισήχθη στη γη» έγινε την 1η Νοεμβρίου 1952. Ήταν τόσο δυνατή, ώστε ένα ολόκληρο νησί τινάχθηκε στον αέρα και δεν έμεινε απ’ αυτό, παρά ένας γιγάντιος κρατήρας ανάμεσα στα κοράλλια.

Το 1982, ο Αντρέϊ Ζαχάρωφ, βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό στο Γκόρκι, που διοικούταν από την KGB. Η επιστημονική ιδιοφυΐα, το καμάρι του σοβιετικού καθεστώτος είχε γίνει βίαιος αντιφρονών. Έχασε τους φίλους του, τα στηρίγματά του, τα διάφορα προνόμιά του. Ανασύρθηκε δε, από την αφάνεια που είχε βουλιάξει αναγκαστικά, από τον Μιχαήλ Γκορμπατσώφ.

Ο αντίστοιχος Ζαχάρωφ των ΗΠΑ, ήταν ο Έντουαρτ Τέλλερ, ο οποίος, μετά από τριάντα χρόνια απομόνωσης, ξαναβρέθηκε σε πρώτο πλάνο. Ακριβέστερα, στα δεξιά του προέδρου Ρήγκαν.

Ο ηλικιωμένος επιστήμονας, είχε εντυπωσιάσει τον Αμερικανό πρόεδρο με την πρωτοπορία των ιδεών του και την αποφασιστικότητά του. Πίστευε ότι: «ένας πολιτισμός που εγκαταλείπει την τεχνολογία, βαδίζει προς τον Θάνατο».

Λόγια που άγγιξαν βαθιά τον πρόεδρο Ρήγκαν, που νοσταλγούσε την Αμερική της δεκαετίας του ’50, η οποία θα έπρεπε να προσαρμοστεί στον Πόλεμο των ΑΣΤΡΩΝ!.....

Πάνω από δεκαπέντε χρόνια, ο Τέλλερ, ζούσε και εργαζόταν στη Σίλικον Βάλεϋ. Το εργαστήριο Λίσεμορ που διηύθυνε, ήταν χαμένο ανάμεσα στις κληματαριές και τις πορτοκαλιές. Περιστοιχισμένος από μια ομάδα δικών του, ο Τέλλερ, κατασκεύαζε αυτό που θα αποτελούσε, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, την «Τρίτη γενιά ατομικών όπλων μετά την ατομική βόμβα και την βόμβα υδρογόνου. ΤΟ ΛΕΗΖΕΡ!!!!!».

Από το 1980, οι πρώτες δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν εντελώς μυστικά, μπροστά στους επίσημους, ήταν θετικές. Ο Τέλλερ, συνέλαβε ένα λέηζερ με ακτίνες Χ, που ονομάστηκε ΣΙΒΑ και μπορούσε να πετύχει σε χρόνο μερικών εκατομμυριοστών του δευτερολέπτου και σε χώρο μερικών τετραγωνικών χιλιομέτρων, περισσότερη ενέργεια, από αυτή που καταναλώνεται την ίδια στιγμή σ’ όλον τον ΚΟΣΜΟ.

Ο στόχος ήταν να κατασκευαστούν δορυφόροι εξοπλισμένοι με λέηζερ, ικανοί να πλήττουν κα να καταστρέφουν με την ταχύτητα του φωτός-πάνω από 300.000 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο-τους αντίπαλους ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ εν ΠΤΗΣΕΙ…..

«Γιατί», όπως είπε ο Τέλλερ στον πρόεδρο Ρήγκαν, «να συνεχίσουμε να φτιάχνουμε όπλα για να σκοτώνουμε ανθρώπους, αφού μπορούμε να φτιάξουμε όπλα που να σκοτώνουν….. όπλα!!».

Ένα τέτοιο σύστημα θα αχρήστευε το εχθρικό πυρηνικό δυναμικό. Το σχέδιο του Τέλλερ ήταν μεγαλειώδες και μερικοί τον είπαν τρελό. Αλλά ο ηλικιωμένος μετανάστης, αντιμετώπισε πάντα την έρευνα σαν περιπέτεια.

Όταν στην αρχή του 1949, κανείς δεν άκουγε τις προτάσεις του, είχε πει απογοητευμένος: «Όσο προχωρείτε κάνοντας μικρές βελτιώσεις και δουλεύοντας με ζήλο, κάνετε καλή δουλειά. Αλλά αν κανείς κατορθώσει επιφέρει μια σημαντική βελτίωση, τότε έχει κάνει κάτι ΑΝΗΘΙΚΟ…..».

Το πείσμα και η τόλμη, έκαναν τον Τέλλερ ένα σύμβολο της Σίλικον Βάλεϋ. Προνομιούχος παρατηρητής, ήταν ταυτόχρονα ενθουσιασμένος από την δημιουργικότητα αυτής της ΖΩΝΗΣ και εντυπωσιαζόταν από την συχνή ασυνέπειά της.

Έλεγε: «είναι πολύ δύσκολο να κρατήσει κανείς μυστικά που δεν έχει πια. Σήμερα οι Ρώσσοι μπορούν να πάρουν θαυμάσιες πληροφορίες από τους συμμάχους μας».

Στις 15 Μαρτίου του 1982, ο Τέλλερ, γευμάτισε στο Λευκό Οίκο. Μια περίεργη συνάντηση δύο εντελώς διαφορετικών ανθρώπων. Ο Ρήγκαν, άνθρωπος του θεάματος, δίνει περισσότερη έμφαση στην εξωτερική εμφάνιση και την εντύπωση που προκαλεί. Ο Τέλλερ, εντελώς αδιάφορος για την ενδυματολογική του εμφάνιση, είναι ένα μυστικό πρόσωπο και η θέληση του βρίσκεται στην υπηρεσία των ΙΔΕΩΝ του…….

Τον Ιούλιο του 1983, πειράματα που έγιναν πάνω από την λίμνη της Κίνας, στην Καλιφόρνια, επέτρεψαν για πρώτη φορά στην αμερικανική αεροπορία, να χτυπήσει με ακτίνες Λέηζερ πυραύλους αέρος-αέρος, που είχαν ταχύτητα μεγαλύτερη από 3.500 χιλιόμετρα την ώρα.

J.A.N.- (JOINT ARMY NAVY)

Μικροτσίπ που τοποθετήθηκαν σε συστήματα πολύπλοκα, όπως αυτά των Πυραύλων Κρουζ, των F-16 και των Πέρσιγκ αποδείχτηκαν Ελαττωματικά.

Οι κατασκευαστές τσιπς, έπρεπε να περάσουν τα προϊόντα που προορίζονταν για το Πεντάγωνο, από ιδιαίτερα αυστηρές δοκιμασίες και μετά να τοποθετήσουν πάνω τους τα αρχικά J.A.N.- (JOINT ARMY NAVY) .

Μερικές βιομηχανίες για να κερδίσουν χρόνο, δεν έκαναν αυτές τις δοκιμές και ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ τα έγγραφα, πράγμα που γίνεται ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ!.....

Έτσι, μερικά απαραίτητα εξαρτήματα είναι ελαττωματικά και οι «Εγκέφαλοι των Όπλων» που εξασφαλίζουν την ασφάλεια της Αμερικής και των δυτικών συμμάχων της, είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ!.....

Πώς να εντοπίσει όμως κανείς, πριν γίνει κάποιο ατύχημα. Κάθε μέρα υπάρχει ο φόβος μη συμβεί κάποιο δράμα, ένα αεροπλάνο που μεταφέρει ατομικές βόμβες μπορεί να πέσει……

Διακινδυνεύουμε έτσι ένα ατομικό πόλεμο, όπως τότε που έγιναν οι δυο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ, οι οποίοι κρατήθηκαν μυστικοί, πρίν Χρόνια, και που προκλήθηκαν από ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ Τσιπς, ΑΞΙΑΣ 100 Δολλαρίων το ένα…..

Ανάλογα ελαττωματικά εξαρτήματα ανακαλύφτηκαν και στο διαστημικό λεωφορείο κατά την διάρκεια των πρώτων δοκιμών του. Ας θυμηθούμε τις συχνές αναβολές εκτόξευσης των διαστημικών λεωφορείων, την έκρηξη του Τσάλεντζερ μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων ανθρώπων, λίγο μετά την εκτόξευση του και πολύ πρόσφατα, τον πύραυλο που έπεσε «κατά λάθος» σε κατοικημένη περιοχή της Βαγδάτης και σκότωσε αθώους και ανυποψίαστους πολίτες.


Το ότι μπορούν κάποιοι άνθρωποι, να προμηθεύουν ψυχρά τέτοια πράγματα, προκαλεί ένα οδυνηρό συναίσθημα. Ο Έντουαρτ Τέλλερ πρότεινε να αντισταθμίσει η Αμερική αυτή την ΑΔΥΝΑΜΙΑ, κάνοντας προσπάθειες σ’ έναν τομέα που βρίσκεται πολύ πίσω : στη ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ!


Toν Ιούλιο του 1980, στο τέλος της προεδρίας του, ο Τζίμυ Κάρτερ δέχθηκε μια ανησυχητική έκθεση από τις μυστικές υπηρεσίες.

Οι Σοβιετικοί ήταν σε θέση, με μια ακτίνα λέηζερ, να παραλύσουν τους 170 ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ παρακολούθησης και επικοινωνίας .

Χωρίς αυτούς, η Αμερική είναι ανίκανη να αντεπιτεθεί.

Το 1981, με την άνοδο του Ρήγκαν στην προεδρία, ο Τέλλερ προσπάθησε να πουλήσει στο Πεντάγωνο την ιδέα του για το λέηζερ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Προκαλώντας την δυσαρέσκεια του υπουργού Άμυνας, απευθύνθηκε απ’ ευθείας στο Λευκό Οίκο και πέτυχε τον σκοπό του.

Πρότεινε την κατασκευή ΠΕΝΗΝΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ, ο καθένας από τους οποίους θα περιείχε μια ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ και θα ήταν εξοπλισμένος με ακτίνες λέηζερ, που θα μπορούσαν να πλήξουν τον στόχο τους, σε απόσταση χιλιάδων χιλιομέτρων.

Αυτό θα δημιουργούσε ένα αδιαπέραστο φράγμα, το οποίο θα μπορούσε να εξουδετερώσει κάθε εχθρική επίθεση και μετατόπιζε τις συγκρούσεις, από την γη στο ΔΙΑΣΤΗΜΑ……

Ο πρόεδρος Ρήγκαν, γοητευμένος, αποφάσισε να στηρίξει την νέα στρατιωτική πολιτική των ΗΠΑ. Ελάχιστο κόστος σχεδίου : ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ…..

Τον Οκτώβριο του 1981, όταν ο πρόεδρος Ρήγκαν αποφάσισε να αναπτύξει την αμερικανική πολεμική μηχανή, οι επιλογές του εξέπληξαν. Δεν έδωσε προτεραιότητα στην ανάπτυξη των πυραύλων ΜΧ, ή στο κατασκοπευτικό βομβαρδιστικό Β1, αλλά στην ενίσχυση και οργάνωση του συστήματος ελέγχου κι επικοινωνιών…..

Σ’ αυτό το στόχο αφιερώθηκε το τεράστιο ποσό των 20 δισεκατομμυρίων δολλαρίων. Το 1983, το ποσό αυτό αυξήθηκε και έφθασε στα 31 δισεκατομμύρια δολλάρια και ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Ουάϊνμπέργκερ, επιβεβαίωσε, ότι το πρόγραμμα αυτό που ονομάστηκε (Ε.C.) «έλεγχος επικοινωνίας και Διοίκησης» ήταν απόλυτης προτεραιότητας, επειδή σκόπευε να δώσει στις ΗΠΑ τα μέσα για να αντιμετωπίσουν τον πόλεμο.

Έδινε επίσης και μερικές διευκρινήσεις: τα ήδη υπάρχοντα συστήματα επικοινωνίας θα ενισχύονταν, ενώ ένα ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ επικοινωνίας με πολύ υψηλή συχνότητα, το MILSTAR, θα διατηρούσε επαφή με ολόκληρη την αμερικανική πυρηνική δύναμη, που είναι ΕΞΑΠΛΩΜΕΝΗ σε ολόκληρο τον Κόσμο!..

Ο Τέλλερ, επέμενε πολύ σ’ αυτή την τρομερή αδυναμία του αμερικανικού αμυντικού συστήματος , καθώς και για την ασυνάρτητη και ακατάστατη χρήση της πληροφορικής.

Οι αδυναμίες αυτές φαίνονται πολύ καλά, από ένα άλλο ΟΠΛΟ με μυστηριώδες όνομα, το «E.M.P.» , που είναι ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ των δυτικών ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ.

«E.M.P.» είναι τα αρχικά των λέξεων: «ELECTRO-MAGNETIC-PULSE».

Το ότι ο Ρήγκαν αποφάσισε να καταβληθούν τεράστια ποσά για την ενίσχυση των επικοινωνιών, είναι επειδή του είχαν δοθεί πολύ ανησυχητικές πληροφορίες.

Υπάρχει η βεβαιότητα ότι, όσο πιο ψηλά γίνεται η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η επιφάνεια της ΓΗΣ που θα ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ!....

Είναι επίσης γνωστό ότι, όλα τα ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ αντικείμενα, έλκουν την ΕΝΕΡΓΕΙΑ ανάλογα με το μέγεθος και το βάρος τους. Έτσι, ένα συρματόπλεγμα με μήκος όσο ένα ΓΗΠΕΔΟ, μπορεί να αιχμαλωτίσει αρκετή ενέργεια «E.M.P.», για να τροφοδοτηθούν για ένα λεπτό με ηλεκτρισμό 1.500 σπίτια.

Ακόμα σοβαρότερη αποκάλυψη, είναι ότι τα ΤΣΙΠ και άλλα μικροσκοπικά θαύματα που έχουν ανακαλυφθεί, είναι ΕΝΑ-ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ φορές πιο ΕΥΑΛΩΤΑ, από τα παλιά συστήματα, και αυτό επειδή είναι πολύ πιο πυκνά και κατασκευασμένα σε ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ κομμάτι, ενώ οι παλιοί ΑΕΡΟΣΤΕΓΕΙΣ σωλήνες, δεν άφηναν τα μαγνητικά κύματα να περάσουν!...

Το 1980, γίνονταν διάφορα πειράματα στη βάση της αμερικανικής αεροπορίας, στο Κέρκλαντ, κοντά στην Αλμπουκέρκη, στο ΝΕΟ ΜΕΞΙΚΟ.

Τοποθετούσαν σε μια ειδική πλατφόρμα ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, κυρίως το Β-52 και υποβάλλονταν σε εκκενώσεις ρεύματος που έφταναν τα 25 Εκατομμύρια ΒΟΛΤ. Για μερικά εκατομμυριοστά του δευτερολέπτου, τα κύματα έφταναν μέχρι 160 δισεκατομμύρια ΒΑΤΤ, τάση που θα μπορούσε να τροφοδοτήσει με ενέργεια πάνω από ΕΚΑΤΟΝ ΟΓΔΟΝΤΑ Πόλεις, τετρακοσίων χιλιάδων κατοίκων.

Και σε αυτήν την περίπτωση τα ΤΕΣΤ υπογράμμισαν την ανωτερότητα των παραδοσιακών Ινών Γυαλιού, οι οποίες δεν χρησιμοποιούνται ΣΗΜΕΡΑ!.....

Αθανάσιος Στριγάς
Παγκόσμιοι εντολοδότες 1991

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Total Pageviews