Type Here to Get Search Results !

Αθανάσιος Στριγάς: Η κηφηνοπαγίδα


ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!....

Αθήνα 28 Μαΐου 1990, ώρα 10:00 το βράδυ. Τέσσερα αυτοκίνητα φρενάρουν σχεδόν ταυτόχρονα. Δεκατέσσερις άνδρες και μία γυναίκα βγήκαν βιαστικά, αφήνοντας ανοιχτές τις πόρτες πίσω τους. Οι οδηγοί έκλεισαν τις πόρτες των αυτοκινήτων και στάθηκαν όρθιοι και υπομονετικά περιμένοντας εκείνους που ανυπόμονα κατευθύνθηκαν στο εσωτερικό της πολυτελούς κατοικίας.

Μαζί με τους οδηγούς έμειναν έξω και από ένας άνδρας για κάθε αυτοκίνητο με το ΚΟΝΤΟΚΑΝΝΟ οπλοπολυβόλο τους να σημαδεύει το έδαφος.

Δύο ήταν οι σημαντικοί αξιωματικοί που είχαν φτάσει κατ’ ευθείαν από την Ουάσιγκτων στην Αθήνα.

Ήταν ο αντιστράτηγος Χάρυ Σόιστερ, αρχηγός της DIA και ο Ουώλτερ Π. Λανγκ Τζούνιορ απόστρατος συνταγματάρχης του στρατού (50 χρονών) , ο οποίος είχε αμέσως επαναπροσληφθεί (μετά την αποστρατεία του) ως αξιωματικός της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών DIA , ΤΩΝ ΗΠΑ, αρμόδιος για τη Μέση Ανατολή. Ήταν ο ανώτερος πολιτικός αξιωματούχος συλλογής πληροφοριών του αμερικανικού Πενταγώνου για την περιοχή αυτή.

Έδινε αναφορά μόνο στον επικεφαλής στρατηγό τριών αστέρων, τον Χάρυ Σόιστερ, ο οποίος επέβλεπε πέντε χιλιάδες πολιτικούς και στρατιωτικούς υπαλλήλους που συντονίζουν την συγκέντρωση πληροφοριών από το στρατό, το ναυτικό, την αεροπορία και τους πεζοναύτες.

Ο Ουώλτερ Λανγκ όχι μόνο είχε άμεση πρόσβαση στις φωτογραφίες των δορυφόρων και τις υποκλοπές τηλεπικοινωνιών αλλά ήταν επίσης ειδικός στα θέματα Μέσης Ανατολής και μιλούσε άριστα αραβικά.

Προστάτες του είναι το καρτέλ πετρελαίων «ARAMCO» που έχει τις πετρελαιοπηγές του στη Σαουδική Αραβία. Ο άλλος αξιωματούχος Χάρυ Σόιστερ είχε για προστάτες του, τα Τεξανικά καρτέλ πετρελαίων. Και οι δύο παραπάνω αξιωματούχοι είχαν φυσικά και διασυνδέσεις με πολεμικές βιομηχανίες. Όμως μόνο με αυτές χρηματοδοτούσαν τα καρτέλ πετρελαίων στα οποία ανήκε ο καθένας ξεχωριστά!.....

Ο οικοδεσπότης τους υποδέχθηκε στο λίβιγκ ρουμ της κατοικίας του με το γνωστό σε όλους χαμόγελο του.

ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.


Τους οδήγησε στο σαλόνι. Αφού γεύθηκαν, φευγαλέα τουλάχιστον, τα εδέσματα της κ. Μαρίκας, στρώθηκαν στη δουλειά.

Ήθελαν-ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ-αεροδιαδρόμους στη ΒΑΣΗ της ΣΟΥΔΑΣ για αποκλειστικά αμερικανική χρήση και κυρίως την απρόσκοπτη λειτουργία της αμερικανικής ΒΑΣΗΣ στο ΑΚΤΙΟ της Πρέβεζας!..

Εκεί ο Λανγκ επέμενε να λάβει εγγυήσεις από τον Έλληνα πρωθυπουργό!...

«Τι εγγυήσεις να δώσω;» , ρώτησε ο Μητσοτάκης.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κυβέρνηση μου θα σταθεί στο πλευρό των φίλων και συμμάχων Αμερικανών…..».

«Δεν εννοούσα αυτό…», είπε κοφτά ο Λανγκ.

«Εννοώ ότι ίσως χρειαστεί να μεταφέρετε ΣΤΡΑΤΟ για την προστασία των βάσεων του ΑΚΤΙΟΥ –ΣΟΥΔΑΣ… Αν δεν το κάνετε εσείς θα το κάνουμε εμείς…».

Ξαφνικά επενέβη ο αρχηγός τις DIA Χάρυ Σόιστερ και είπε: Νομίζω Ουώλτερ, ότι ο πρωθυπουργός ήταν σαφής. Θα φροντίσει για την προστασία των σημαντικών , αυτών βάσεων…» χαμογέλασε μειλίχια στον Μητσοτάκη.

Έγινε αμέσως φανερό ότι ο Λανγκ έπαιζε το ρόλο του «κακού Αμερικανού» και ο Σόιστερ του «καλού».

Ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ να διαθέσει και ….ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ για τυχόν τραυματίες από τον επερχόμενο πόλεμο Ιράκ –ΗΠΑ και Συμμάχων. Ο Μητσοτάκης δεν άφησε ούτε αυτήν την ΕΥΚΑΙΡΑ να πάει χαμένη: Έκλεισε συμφωνία να πωλήσουν οι ελληνικές εταιρίες εμφιαλωμένο νερό στους διψασμένους.. Αμερικανούς στρατιώτες!... Και επρόκειτο για πολλά-πολλά εκατομμύρια !...

Ωστόσο ο Λανγκ επέμενε για την ασφάλεια της βάσης στο ΑΚΤΙΟ. Ο Μητσοτάκης υποσχέθηκε πως θα στείλει μέχρι και ΜΕΡΑΡΧΙΑ για να φυλάξει τη βάση. Μετά από αυτή τη διαβεβαίωση, ο Λανγκ δεν είχε κανένα λόγο να μην είναι Ευχαριστημένος. Ο Σόιστερ χαμογελούσε.

Αφού συζήτησαν μερικά ακόμη επείγοντα θέματα, του σύστησαν πώς να ΧΕΡΙΣΤΕΙ το θέμα των ΣΚΟΠΙΩΝ και το ήδη ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ αλβανοελληνικό ζήτημα.

Η Ελλάδα θα έπαιρνε δωρεάν βοήθεια σε στρατιωτικό υλικό από τις ΗΠΑ, αν «άνοιγε» τα δύο παραπάνω ζητήματα.

Του έδωσαν και άλλες ΕΝΤΟΛΕΣ , ΟΠΩΣ και στον Ανδρέα ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, όπως είναι και γίνεται όταν το παιχνίδι είναι στημένο!...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ:

Να συνεχίσει τα «ήρεμα νερά» και τις συνομιλίες με τους Τούρκους και δεν θα προέβαινε σε ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ της ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ του ΑΙΓΑΙΟΥ. 

Αυτό σήμαινε ότι η κυβέρνηση του θα συνέχιζε την πολιτική της ισορροπίας με την Τουρκία χωρίς να αναφέρονται «φωναχτά» τα Πετρέλαια του ΑΙΓΑΙΟΥ!..... 

ΑΥΤΑ ΛΕΧΘΗΚΑΝ ΤΟ 1990!.....

Οι διεθνείς ισορροπίες δεν το επιτρέπουν, κατέληξε ο αρχηγός της DIA!..

Αθανάσιος Στριγάς
Διεθνείς Συνωμότες

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Total Pageviews