Type Here to Get Search Results !

Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ


“Όταν ο άνθρωπος χάνει το ένστικτο της επιβίωσης χάνει την ικανότητα του να είναι παίκτης και να παίζει παιχνίδια και γίνεται ο ίδιος παιχνίδι· σε παιχνίδια άλλων. Δεν υπάρχει επιλογή ή είσαι το πιόνι ή είσαι ο παίχτης. Το πιόνι σπάνια γνωρίζει ότι είναι ένα στοιχείο σε ένα παιχνίδι που άλλοι, έξω από αυτό, το χρησιμοποιούν για να παίξουν. Πρέπει να μάθεις να είσαι παίχτης πριν κάτσεις στο τραπέζι του πόκερ αγαπητέ μου, διαφορετικά θα γίνεις τροφή για μεγαλύτερα ψάρια και το να είσαι παίκτης υπάγεται καθαρά στο πεδίο των ενστίκτων, όχι στην εκπαίδευση, στην παράδοση, στα μύρια κλειστά συστήματα που σε καταδυναστεύουν με το λαμπερό περιτύλιγμα.

Η μέχρι αηδίας άκοπη προσπάθεια για ευτυχία, ευημερία, χαρά, ανεμελιά, πλούτο, είναι μια διαστροφή, η οποία είναι καταστροφική πολιτισμικά· ειδικά όταν χάνεται το μέτρο. Χάρη στην προοδευτική κυριαρχία πάνω στο περιβάλλον του, ο σύγχρονος άνθρωπος έχει μετατοπίσει την ισορροπία ευχαρίστησης κι απέχθειας προς την κατεύθυνση της αυξανόμενης υπερευαισθησίας, απέναντι σε κάθε δυσμενή κατάσταση ενώ η ικανότητα της απόλαυσής του αμβλύνεται συνεχώς. Τίποτα δεν θα γίνει αν εξαφανιστείς αυτήν ακριβώς την στιγμή. Μπορείς να σχολάσεις οποιαδήποτε ώρα από αυτόν εδώ τον πλανήτη, απ’ αυτήν την διάσταση, απ’ αυτόν τον χωροχρόνο, χωρίς να κουνηθεί φύλλο. Είσαι εξ ορισµού ασήµαντος µάγκα µου, ζήσε µ’ αυτό.

Ο Κύριος παίζει ζάρια, αλλά η Μοίρα παίζει σκάκι. Δεν ανακαλύπτεις, παρά μόνον πολύ αργά, πως έπαιζε εξαρχής με δύο βασίλισσες.”

(Από το οπισθόφυλλο του τρίτου βιβλίου)

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

*Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ «ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ»…

*Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ…

*ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΥΓΙΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…

*ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΣ, ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ…

*ΧΕΓΚΕΛ, ΣΤΙΡΝΕΡ & ΝΙΤΣΕ : ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ…

*ΝΟΥΣ Η ΑΟΡΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ…

*ΠΑΡΑΔΟΞΗ ΑΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ.
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ…

*YALDABAOTH: THE BIG BOSS…

*Η ΙΔΕΑ ΕΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ…

*ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΛΥΚΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΛΥΚΟΥΣ…

*ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ « ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ»…

*ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ «ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ»…

*Η ΜΟΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ…

*ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ…

*ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ …ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ…

*ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ…

*ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ…

*Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΦΗΚΑΣ…


https://www.orgonodrome.gr/product/i-ypsili-techni-tis-exapatisis

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Total Pageviews